info@anasder.org.tr

Sponsor Reklamlar

Gelişen dünya ve çoğalan iş potansiyelinde diğer sıradan reklam mecraları yerine sizi rakiplerin arasından kolayca sıyıracak ve çok uygun rakamlarla ön plana çıkmanızı sağlayacaktır.

Sen de üye ol

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ VE DAHA CESARETLİYİZ. SENDE BİZE KATIL

Anadolu Asansörcüler derneği (ANASDER) 09.09.1988 tarihinde Ankara’da kurulmuştur.

Derneğin kuruluş amacı Anadolu’daki asansörcülerle her türlü mesleki,maddi manevi yardımı sağlamak üyelerinin sosyal yaşantı ve kalkındırılmasına yardımcı olmak.Faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesi için araştırmalar yapmak, Kurs, seminer, konferans ve panel gibi eğitim çalışmaları düzenlemek. T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Asansör Teknik Komitesi’nde derneğimiz temsil edilmektedir. Sektörel konularda görüş bildirilmektedir. Asansör sektöründe tüketicilerin ve üretici firmaların sorunları derneğimiz tarafından çözülmeye çalışılmaktadır.

Diğer sektör derneklerle veya vakıf, sendika ve benzeri sivil toplum kuruluşlarıyla ortak bir amacı gerçekleştirmek için plâtformlar oluşturmak,federasyon kurmak faaliyetleri arasındadır. ANASDER kuruluşundan bu güne mesleki çalışmalarını son derece verimli ve etkili bir şekilde gerçekleştirmeye çaba göstermiş ve bunda da başarılı olmaktadır.